De gebruikte templates zijn gemaakt in een Content Management System, dit houdt in dat men niet hoeft te beschikken over enige kennis van PHP of HTML, (de meest gebruikte talen voor het maken van webpagina's), de website bestaat uit diverse wel/of niet zichtbare vakken alwaar en teksten, foto's en specifieke op zich zelfstaande module's kan presenteren op de website, op van te voren geplande posities van het scherm.

De websites maken gebruik van de MYSQL database alwaar alle relevante informatie in wordt opgeslagen, zoals de teksten, posities van foto's, gebruikers etc etc.

Voor het Content Management Systeem is een zeer groot aantal modules beschikbaar, veel van deze modules zijn al in het nederlands vertaald, al dan niet gratis.

Websites gemaakt in het Content Management System zijn via de zogenaamde FRONTEND en BACKEND beschikbaar voor het maken van aanpassingen, wijzigingen verwijderen of aanmaken van nieuwe pagina's, Menu items.
Doordat men met modules werkt, kunnen deze gemakkelijk aan/uit gezet worden, of eenvoudig verschillende modules te tonen afhankelijk van de gekozen Menu item.

 

Het vullen van een website welke gemaakt is in het Content Management System is in wezen een eenvoudige zaak, door gebruik te maken van de combinatie van tekst, module en plugins, ontstaat er een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden om de website in te delen en te beheren.
Gemaakte web/tekst pagina's onder te verdelen in categorieen en secties, zal ook het beheer van de tekstpagina's eenvoudig te controleren zijn en overzichtelijk blijven.
Het aanpassen van de Template, Module en/of Plugins is een zeer tijdrovende zaak, de website moet dan in de HTML taal aangepast worden en zal vervolgens kosten verhogend gaan doorwerken.

Lokatie

ALF-Developments
Almere-stad,
Nederland
+31(0)6-53421158

Klanten Log In